Portofonie en mobilofonie

Uitgelichte producten

Een kwestie van goed communiceren

Altijd, overal en direct met elkaar communiceren. Optimale bereikbaarheid door speciaal afgestemde apparatuur voorzien van de juiste wettelijk toegekende (huur)frequentie. Daar waar mobiele telefonie het af laat weten, bijvoorbeeld bij calamiteiten of grootschalige evenementen, bieden portofoons en mobilofoons u bedrijfszekere communicatie. Het communicatiesysteem compleet afgestemd op de specifieke wensen van de gebruiker. Dat garandeert u zekerheid waar het gaat om uw mobiele communicatie binnen uw bedrijf.

Frequentie-aanvraag

Om te kunnen communiceren met portofoons en mobilofoons is een frequentie-aanvraag en toekenning van een frequentie een vereiste. Het agentschap Telecom geeft deze vergunning uit en zorgt ervoor dat er storingsvrij gewerkt kan worden en dat de frequenties van bijvoorbeeld het communicatiesysteem C2000 van hulp diensten, maar ook het luchtverkeer niet verstoord worden. Wij begeleiden u bij de aanvraag en bij het registreren.

Onderhouds- en Storingsdienst

Automotive Techcenter is een partner met een brede expertise op het gebied van portofoons, mobilofoons en accessoires. Voor permanente oplossingen (verkoop) of tijdelijke capaciteit (verhuur), variërend van losse portofoons en mobilofoons tot complete communicatie systemen, kunt u bij ons terecht. Automotive Techcenter beschikt ook over een eigen onderhouds- en storingsdienst.

WIJ GEVEN U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES