Bedrijfswageninrichting

Efficiënt, snel, veilig en prettig werken

Bedrijfswageninrichting is meet dan een opbergsysteem voor uw gereedschap en materialen. Door een op maat gemaakte invulling van de ruimte werkt u namelijk ook efficiënter, sneller, veiliger en dus uiteindelijk prettiger. In veel gevallen wordt het effectieve laadvermogen van uw auto aanzienlijk verhoogd, zonder dat het ten koste gaat van de rijprestaties en rijcomfort. Daarnaast draagt een professionele bedrijfswageninrichting aantoonbaar bij aan betere werkomstandigheden van u en uw medewerkers.

Optimale gebruik maken van de ruimte in uw bedrijfswagen

De keuze voor een optimale bedrijfswageninrichting is de vraag stellen hoe een ruimte zo optimaal mogelijk kan worden ingericht. En dat is voor elke gebruiker natuurlijk anders. Maar voor elk merk en model gelden andere normen om tot optimale ruimtebenutting en gebruik te kunnen komen. De standaard is in veel gevallen niet voldoende, maar is wel het uitgangspunt om tot een optimale inrichting te komen.

Automotive Techcenter stelt voor u de ideale bedrijfswageninrichting samen

De ideale inrichting wordt door de ervaren adviseurs van Automotive Techcenter samengesteld en vervolgens door een team van zeer vakbekwame monteurs gemonteerd. Dit garandeert u een flexibele dienstverlening, strakke planning en een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat u uw investering in de praktijk terugverdiend.

WIJ GEVEN U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES