Defa Dvs90 voertuigalarm

DVS90 is een intelligent beveiligingssysteem dat uw auto beschermt tegen diefstal, maar ook tegen inbreken in het voertuig. Het DVS90-systeem kan voor de meeste voertuigen en modellen worden aangepast, ongeacht de uitvoering en de leeftijd van het voertuig.

Statistieken tonen aan dat auto-alarmen een significant preventief effect hebben. Met meer dan 20 jaar ervaring blijft DEFA een Europese marktleider in het veld.

Centrale Unit

De centrale eenheid is het brein van het alarmsysteem. Het communiceert met het elektronische systeem van de auto en de verschillende componenten van het alarmsysteem. De centrale eenheid word geprogrammeerd voor de meeste voertuigtypen en modellen.

Sirene

De sirene geeft een luid, afschrikwekkend geluid wanneer het alarm afgaat. DVS90 kan worden uitgerust met een noodstroom-sirene die het alarm laat afgaan, ook als de stroomtoevoer word onderbroken.

2de Autorisatie

2de autorisatie is een extra alarm afstandsbediening die voorkomt dat dieven uw auto stelen door het signaal van uw keyless systeem te relayen of andere zwaktes in de originele slot- en beveiligingssystemen van de auto te misbruiken. De eenheid maakt gebruik van een rollende “anti-grabbing” -code die onmogelijk te kapen of te kopiëren is.

Inbouwspecialisten

DEFA’s gespecialiseerde software is ontworpen voor voertuigen met geïntegreerde datasystemen. Onze installatiespecialisten downloaden bijgewerkte software en passen het alarm aan, afhankelijk van het merk en het model van uw auto. De specialist past ook eenvoudig de sensorgevoeligheid en lay-out van entry- en exitpunten aan voor aansluiting van extra apparatuur met het DEFA Express-programma.

Grootte en gewicht

Centrale eenheid: (105-90-28) – 98g
Sirene: (113-77-60) – 420 g
Niveausensor: (50-50-10) – 48 g
Bewegingssensor: (78-50-10) – 65g
Venstermodule: (35-13-10) – 31g