Dé mobiele communicatie specialist

Persoonlijk advies door experts

Professionele dienstverlening

RITTENREGISTRATIE Automotive Techcenter Connect R9

Gegarandeerd efficiënt wagenparkbeheer

Wilt u inzicht in het gebruik van uw wagenpark? De belastingdienst een fiscaal verantwoorde kilometeradministratie kunnen voorleggen? Elk moment inzicht hebben in waar mensen en/of materiaal zich bevinden? Uw wagenpark en medewerkers beveiligen? Een professioneel (webbased) volgsysteem ondersteund bij een efficiënte en veilige inzet van mensen en middelen en neemt gegarandeerd een hoop papier uit handen.

Real-time de positie van
uw voertuigen of medewerkers

In een oogopslag heeft u real-time de actuele positie van uw voertuigen, medewerkers en materieel in kaart. De kilometers worden automatisch bijgehouden. Het rijgedrag van uw medewerkers inzichtelijk gemaakt. Bij diefstal stelt het systeem de politie in staat, binnen enkele minuten na de melding, uw bezittingen en/of mensen te traceren.

Fiscaal sluitende automatische rittenregistratie

Kilometerregistratie / rittenregistratie wordt dankzij Automotive Techcenter een eenvoudig klusje. Vanaf nu kunt u eenvoudig beschikken over een fiscaal sluitende rittenadministratie. Het ritregistratiesysteem Automotive Techcenter Connect R9 is namelijk voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) en voldoet daarmee aan alle eisen zoals gesteld door de Belastingdienst. Zowel de zakelijk als privé gereden kilometers van uw bedrijfswagen(s) worden nauwkeurig en inzichtelijk automatisch geregistreerd.

Waarom automatische rittenregistratie van Automotive Techcenter?

Duidelijk rittenoverzicht

Alle details van elke trip overzichtelijk en duidelijk in één overzicht. Zo ziet u precies de start- en stoplocatie, afstand, duur en exact afgelegde route die er gereden is.

100 % Fiscus proof

De tracking van Automotive Techcenter voldoet aan alle eisen voor een fiscaal sluitende rittenregistratie.

Keurmerk RSS

Een gegarandeerde kwalitatieve ritregistratie. Continuïteit en privacy is 100% gewaarborgd. Automotive Techcenter is er trots op dit keurmerk te mogen dragen.

Grip op alle voertuigen

Volg auto’s via GPS en zorg voor brandstofbesparing. Het systeem assisteert bij het maken van betere en zuinigere routes voor vaak voorkomende ritten.

Bespaar tijd en zorgen

Automatische ritregistratie is veel sneller en veel minder risicovol dan een handmatige administratie. Een onvolledige ritregistratie kan de Belastingdienst afkeuren en zelfs boetes opleggen.

Simpel en snel

Het rittenregistratiesysteem van Automotive Techcenter werkt enorm eenvoudig en snel. Ook zonder kennis van computers of techniek kunt u eenvoudig met dit systeem werken.

Waaruit bestaat de kilometer registratie?

APS_car_gps

Type rit (zakelijk of privé)

De gereden route (incl. eventuele omrijkilometers)

De periode waarin je de auto tot je beschikking hebt

Begin- en eind kilometerstand

Het kenteken, merk en type van de auto

Adres van vertrek- en bestemmingslocatie

Veel gestelde vragen over rittenregistratie

Voor wie is een rittenregistratie van belang?

Een rittenregistratie is van belang bij bedrijfsauto’s of bestelwagens. Hiermee wordt kan namelijk ook privé gereden worden, waarover aan de belastingdienst een heffing moet worden betaald (fiscale bijtelling).

Indien je per jaar minder dan 500 kilometer privé rijdt hoeft u deze fiscale bijtelling niet te betalen. Hiervoor dient u wel een sluitende kilometerregistratie te kunnen overleggen. Automotive Techcenter biedt de middelen automatisch een 100% fiscaal sluitende rittenregistratie te genereren.

Bestaat er een keurmerk voor ritregistratiesystemen?

Jazeker, er bestaat in Nederland een Keurmerk ritregistratiesystemen (RRS). Niet alle aanbieders in Nederland voldoen aan de eisen van de belastingdienst, maar Automotive Techcenter heeft wèl het Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Hoe lang dient de ritregistratie bewaard te worden?

Wettelijk is vastgelegd dat de bewaartermijn voor rittenregistratie 7 jaar is.

Waaruit bestaat een volledige ritregistratie?

Een fiscaal sluitende rittenregistratie bestaat uit het volgende:

  • Het kenteken van de auto
  • Merk en type van de auto
  • De periode waarin de auto gebruikt is
  • De gereden route
  • Type rit (zakelijk of privé)
  • Het aantal gereden kilometers, zowel zakelijk als privé
  • Begin- en eind kilometerstand
  • Adres van vertrek- en bestemmingslocatie
Wat is een zakelijke rit?

Kort gezegd zijn alle kilometers die voor het bedrijf gereden worden zakelijke kilometers. Woon-werkverkeer (mits hiervoor de gebruikelijke route gebruikt wordt) valt hier onder. Rijdt u naar huis voor lunch of de vergeten laptop op te halen? Ook in deze gevallen zijn dit zakelijke kilometers.

Wat zijn omrijkilometers?

Indien u tijdens een zakelijke rit ook privékilomters rijdt, noemt men dit “omrijkilometers”. Dit komt voor als er onderweg naar uw werk naar bijvoorbeeld de school gereden wordt om de kinderen te brengen.

WIJ GEVEN U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES OVER RITTENREGISTRATIE